תהליך הפקת דבש חרובים

מידי קיץ אנחנו מתחילים בקטיף החרובים ובמשך כחודשיים מייצרים את דבש החרובים בתהליך המסורתי, כלומר סירופ טהור מחרובים בלבד ולא בצורה מתועשת, ללא תוספת סוכר שמפעלים נוהגים להוסיף על-מנת להכפיל את הנפח.

לאור תוצאות בדיקות המעבדה, השמועה על סגולותיו "עשתה לה כנפיים" ואנשים רבים החלו לקנות את דבש החרובים. "אני לא מתכנן להיות מיליונר. למרות שקיבלתי הצעות רבות להפוך את ייצור דבש החרובים לייצור המוני-תעשייתי, סירבתי. אני אמשיך לייצר באותו אופן שייצרו אותו לפני 50  או 100 שנה שכנינו הערבים" כך היה נוהג משה לאמר.

תהליך הייצור של הדבש

דבש החרובים המיוצר בחוות אייזנברג הינו על טהרת פרי החרוב ללא כל תוספות. ההכנה מצריכה שעות רבות של אידוי הצוף עד קבלת המרקם ואחוזי הסוכר הרצויים (הטבעיים של הפרי).

משלוח מהיר עד אליך, לכל חלקי הארץ


הזמן עכשיו
משלוח מהיר